At arbejde hos os indebærer at blive en del af vores præstationskultur – en kultur, som hele organisationen bygger på. Denne præstationskultur giver store muligheder for faglig udvikling.

Hvem arbejder hos os?

Blandt vores ansatte er flere forskellige fagområder repræsenteret: Vi har jurister og advokater, finansanalytikere, økonomiuddannede, IT-specialister samt rådgivere inden for bl.a. HR, regnskab og reporting. Ud over ansatte med lang og omfattende erfaring fra forsikringsbranchen har vi også unge og nyuddannede – en optimal kombination for os. Denne kombination bidrager til et motiverende, fremtidsorienteret og givende arbejdsmiljø med videndeling på tværs af alder og erfaring.

Vi lægger vægt på leder- og medarbejderudvikling

Det er essentielt for os at gøre alle medarbejdere bevidste om de grundlæggende værdier og holdninger, som Protector arbejder efter. Vores ansatte skal altid efterleve disse værdier og holdninger i hverdagen på jobbet. Vi har igennem længere tid satset meget på leder- og medarbejderudviklingsprogrammer. Målet med disse programmer er at udvikle et samlet lederskab, hvor både ledelse og medarbejdere har den samme forståelse for selskabets grundlæggende værdibaserede ledelses- og præstationskultur. Her er vores eget værdisæt, vores vision og forretningsidé helt centralt.

Er du en udfordrer?

Protector Forsikring vil rekruttere, udvikle og beholde de rette medarbejdere for os og vores virksomhed. I vores vurdering er det ikke dine karakterer alene, som afgør sagen – vi ser også på dine evner, personlighed og indsats. Vi har høje forventninger til dig, men du skal også have høje forventninger til os. Protector deltager på rekrutteringsdage ved udvalgte skoler og universiteter ud over at annoncere eventuelle ledige stillinger. Det er altid muligt at sende os en uopfordret ansøgning, selv om vi ikke annoncerer med ledige stillinger. Dygtige kandidater vil vi altid gerne i kontakt med.